Az igazi lázadás a kormányra szavazni

Nem újdonság már a magyar politika életében, hogy a jobboldal (annak is inkább a polgári része) mindig nagyobb embertömeget tudott az utcára vinni, mint az ellenlábasai. Ez azonban nem jelenti azt, hogy több embert is tud az urnákhoz szólítani. 2002-ben alig pár nappal a választások előtt a Fidesz kampányzáró nagygyűlésén nagyjából kétszer-háromszor akkora tömeg jelent meg, mint a baloldalnak ugyanabban az időben tartott rendezvényén. A választási eredményt tudjuk, az utána lévő 8 évet pedig, még ha jó is volna elfelejteni, még mindig ismerjük.

Most ismét soha nem látott embermennyiség állt ki Orbán Viktor mellett. A magyar zászlók tengere, a Himnusz közös elszavalása sokaknak könnyeket csalt a szemébe. Az ott lévők közül mindenki ott lesz április 8-án, mindenki kész arra, hogy felhatalmazást adjon a miniszterelnök úrnak. Azonban még ez a tömeg is kevés lehet. Kevés lehet, de nem a teljesen inkompetens magyar ellenzéki pártok miatt. Az a birodalom, ami szemben áll a mostani kormánnyal, csak bábként tekint rájuk, felhasználná őket, hogy Magyarországot újra beállítsák abba a sorba, amiből önerőből, hatalmas munkával sikeresen kiszakadt és szépen lassan másokat is kiszakított. Ha Magyarország visszaáll a sorba, elfogadja a betelepítési kvótát, visszaengedni a gazdasága irányítását az IMF-nek, a Világbanknak és Brüsszelnek, akkor hamar vége lehet Európa ébredésének.

Ezért is hangzik bármennyire oximoronnak, a lázadás pártja most a Fidesz-KDNP szövetsége. Mert egy olyan birodalommal állnak szemben, akik elvennénk a nemzeti önrendelkezésünket, hogy az Egyesült Európai Államok szörnykormányára cserélje. Ez benne van a Gyurcsány-párt programjában, ne legyen kétségünk, ebből nem fog engedni, ha a hatalom közelébe kerül. Egy olyan birodalommal, ahol az „iszlám az emberiség utolsó reménye”. Egy olyan birodalommal, aki az „ördöggel is szövetkezik”, ha a nemzeti kormány leváltása a cél. Mi ezzel szemben azt mondjuk, hogy az ezer éves magyar nemzetet nem adjuk, a keresztény kultúránkat megőrizzük, az ördöggel nem cimborálunk.

Tökéletes kormány természetesen nincs, eljön az ideje, amikor számot kell vetnünk. Ez a választás azonban sokkal fontosabb annál, hogy köldökünket bámuljuk azon morfondírozva, mit csinálhattunk volna jobban. Nem lenne mit jobban csinálni, ha nem lenne Magyarország, ahol ezt megtehetjük. Ezért nem ördögtől való, ha a mostani kormánypártok újra minél nagyobb felhatalmazást kapnak. Április 9-én pedig már mi is megengedhetjük a jó szándékú kritikát, hogy a független Magyarországnak tovább folytatódhasson a fejlődése.

Ahogyan Orbán Viktor is mondta: „Magyarok, magasba a zászlókat, menjetek és harcoljatok, éljen a magyar szabadság, éljen a haza, fel, győzelemre, hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!”

A kép forrása: tranzit.info.hu