Gólyatáborban járt a PROKON-Szeged

A PROKON szegedi alapszervezete augusztus 17-én szombaton ellátogatott a SZTE ÁJTK 2019. évi gólyatáborába, melynek a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ adott otthont.

 Csapatunk azon kevés hallgatói szervezet közé tartozott, amely bemutatta tevékenységét a frissen felvett egyetemisták számára. Az előadásnak nagy sikere volt, amelyet követően többen is érdeklődésüket fejezték ki a szervezetünk iránt, valamint néhányan azonnal jelentkeztek is.

 Az előadás folyamán felvázoltuk soron következő programjainkat, valamint a PROKON szellemiségét, történetét és irányvonalát.  Ezután a kötetlenebb programjaink kerültek terítékre, amelyek közül kiemelésre került közös fesztiválozásunk, csapatépítő estjeink és a hajnalig tartó beszélgetéseink néhány pohár bor mellett, amit kicsattanó örömmel nyugtázott közönségünk. A hivatalos előadás után lehetőségünk volt több időt eltölteni a gólyákkal, ezáltal megismerni őket és személyes kapcsolatot létesíteni velük.

Így abban a reményben tudunk neki vágni a következő félévnek, hogy a hallgatók érdekeit tudjuk szolgálni, illetve gyümölcsöző együttműködést tarthatunk fenn a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karával.

Ez úton is köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk a gólyatáborban. Várjuk a közös munkát!

 

kép forrása:magyarepitok.hu