Az Orientációs Napokon mutatkozott be a PROKON-Budapest!

Az ősz első napjain, szeptember 2-4-e között került megrendezésre az ELTE Állam és Jogtudományi karán a gólyák integrációját elősegítő Orientációs Napok, amelyen a PROKON budapesti alapszervezete is képviseltette magát.

A programsorozat harmadik napján mutatkozott be szervezetünk a friss egyetemisták előtt, ami a visszajelzések alapján elsöprő sikert aratott a gólyák körében. Bemutattuk a szervezet történetét és fontosabb céljait, valamint beszámoltunk a szakmai tevékenységeinkről is, ami tovább növelte az érdeklődést a PROKON iránt. Többen is jelezték, hogy szeretnének csapatunk tagjává válni és ezzel tovább gazdagítani a szervezetet.

Emellett kötetlenebb körülmények között is megismerkedhettünk a gólyákkal, amely során új ismeretségek és barátságok köttettek. Nagyszerű élmény és tapasztalat volt az Orientációs Napokon való részvétel, amit a gólyák aktív érdeklődése csak még jobbá tett. A következő hetek során további programok kerülnek megrendezésre, többek között a szervezetünk nyílt napja is, amelyekre mindenkit sok szeretettel várunk.