Amikor a forradalom felfalja a gyermekeit

LMBTQ BLM tüntetés
Manapság szinte már trend lett, hogy a baloldal minden csoportot a keblére akar ölelni, akik valamilyen szinten elnyomva érzik magukat. Ez viszont olykor jelentős önellentmondásokat produkál a progresszív gondolatok hívei számára, mivel előfordul, hogy egy általuk támogatott csoport kárára cselekednek, hogy azzal egy másik kisebbség számára kielégítő döntést hozzanak.

A napokban az Európai Parlament határozatban fogadta el, hogy az Európai Uniót az LMBTQ közösség számára szabad zónává nyilvánítsa, többek között az önmagát konzervatívnak tartó Néppárt támogatásával. A dokumentum kiemeli, hogy az Alaptörvény tavalyi módosításával Magyarország az LMBTQ közösséget semmibe vette, és többek között a nem bináris nemű személyek jogai is csorbát szenvednek emiatt. A nem bináris nemi identitású emberek védelmében viszont már nem szállt síkra senki, miután Joe Biden amerikai elnök beiktatásán feltűnt színesbőrű költőnő, Amanda Gorman verseit mégsem fordítja le holland nyelvre a fehér bőrű és transznemű Marieke Lucas Rijneveld. Nem a műfordítói képességeit kifogásolják Rijneveldnek, mivel a magyarázat szerint azért nem tudná megfelelően lefordítani Amanda Gorman műveit a holland műfordító, mert nem színes bőrű, valamint nem bináris nemi identitású. Tehát az olyan sokszor pátyolgatott LMBTQ közösségbe rúgtak bele, hogy ezzel egy másik, elnyomottnak titulált csoport képviselőjét támogassák. A fiatal költőnő fordításai körüli kálvária itt még nem ért véget, miután Victor Obiols, egy katalán fehér férfi műfordítói munkáját ugyancsak elutasították, mivel nem fekete és nem nő, így nem méltó arra, hogy Gorman műveit lefordítsa.

A sors furcsasága, hogy éppen ezzel egyidőben jelent meg egy interjú Abigail Shrier újságírónővel,– akinek a nevéhez az angolul Irreversible damage címen megjelent könyv fűződik – amelyben Shrier a fiatal lányok között terjedő transzjárvány negatív hatásait boncolgatja. Talán nem meglepő, hogy ebben az esetben támadások kereszttüzébe került a könyv írója, akit transzfóbnak nevezetek, amiért leírta, hogy milyen fizikai és mentális károkat okozhat a fiatal lányok számára, ha nemátalakító műtétre adják a fejüket, és különböző hormonkezelésnek vetik alá magukat. Azonban más írókat is utolért már a progresszív mozgalom bosszúhadjárata, ugyanis korábban a Harry Potter-könyvek szerzőjét, J.K. Rowlingot is kirekesztőnek nevezték, amiért a transzneműekkel szemben foglalt állást. A különböző, zavaros nemi identitással rendelkező személyek melletti kiállás az Egyesült Államok elnökének, Joe Bidennek is az egyik legfontosabb küldetése. Már a hivatalba lépése napján kiadott elnöki rendelete lehetővé teszi, hogy férfinak született transznemű sportolók indulhassanak a női mezőnyben, amivel tisztességtelen előnyhöz jutnak az önmagukat nőnek tartó férfiak.

Miközben a transznemű sportolók épp tönkre teszik a női sportot, a progresszív gondolat terjesztői a nemzetközi nőnap alkalmából szükségesnek érezték tudatni a világgal, hogy a nők sokkal jobban szenvednek a koronavírus járványtól és a pandémia egyéb járulékos következményeitől. Ezzel szemben a járvány terjedését segíti elő a baloldal által továbbra is támogatott illegális migráció. Nemrég Dániában tettek közzé egy statisztikát, miszerint a migráns hátterűek körében jóval magasabb a koronavírussal fertőzöttek aránya. Amitől pedig végképp felborul a liberális tér-idő kontinuum, hogy Svédországban, a progresszió bölcsőjében egy LMBTQ aktivista szexuálisan zaklatott migránsokat. Ezek az esetek bizonyítják, hogy a progresszió zászlaja alatt a világot egyesíteni kívánó szélsőbaloldali mozgalmak kényszeres ellentmondásba keverednek, amikor minden kisebbségnek a vélt vagy valós sértettségét akarják becsatornázni és a mainstream részévé tenni.

Megosztás:

Share on facebook
Share on tumblr
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss hírek

Legfrissebb híreink

Quo vadis? - Történelemi rovat

Száz éve jött létre a kisantant

Ma száz éve Csehszlovákia, Jugoszlávia és Románia szövetségre lepésével létrejött egy regionális politikai-katonai szövetség, az úgynevezett kisantant. A hazánk megcsonkításából hasznot húzó államok így próbálták megtartani a stabilitásukat a térségben, gátat vetni a Habsburg-restaurációnak, valamint bármilyen magyar revizionista törekvésnek.

Elolvasom >
Egyéb kategória

A hét nyertese és vesztese

A hét nyertese Orbán Viktor, ugyanis elérte, hogy négymillió magyar ember beoltassa magát, a vesztes pedig a magyar baloldal, aki belebukott az oltásellenes kampányba.

Elolvasom >
Winner/Loser

A hét nyertese/ vesztese

A hét nyertese Annalena Baerbock A hét nyertesét Németországban kell keresnünk, aki nem más, mint Annalena Baerbock, a Zöldek egyik pártelnöke, ugyanis a párt kancellárjelöltjévé

Elolvasom >