Képzeljük el…

Metszet

Metszet

Egy képzelt beszélgetés a Hír TV-ben a Fidesz egyik alelnökével

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a magyarok, a heterók, a fehérek, a nem tudom én, mik… akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a színesbőrű, ateista, LMBTQ gendersemlegesek – meg azért nők és férfiak is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett liberálisok, szocialisták, zöldek miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

Most képzeljük el a reakciókat itthon és az Európai Unióban egy ilyen nyilatkozat után. És most nézzük meg a „haladó” média hozzáállását Niedermüller szavaira. De természetesen nincs kettős mérce sem itthon, sem Európában.

Megosztás:

Share on facebook
Share on tumblr
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Friss hírek

Legfrissebb híreink

Külföld

Mi lesz veled, Amerika?

Joe Biden elnöki beiktatása után két hónapon belül 11 millió illegális migránsnak adna állampolgárságot. Ha ez az elképzelése megvalósulna, az olyan folyamatot indítana meg, ami belátható időn belül teljesen megváltoztatná az ország társadalmi szerkezetét.

Elolvasom >
Külföld

Vége az európai békének?

A ’80-as évek végén, ’90-es évek elején Közép-Kelet-Európában megtörtént rendszerváltások, és a nyugati integráció a tartós európai béke hamis illúzióját teremtette meg. Ellenség hiányában az európai államok csökkentették védelmi kiadásaikat. A 2015-ben új erőre kapott bevándorlás, az ezzel szorosan összefüggő iszlám terrorizmus és az ezzel szinte egy időben kitört ukrajnai polgárháború viszont cáfolták ezen intézkedések jogosságát. Az egymás után kirobbanó konfliktusok egy újabb fegyverkezési tendenciát indítottak el, mely a hidegháború óta nem látott technikai innovációt hozott létre.

Elolvasom >