Nincs másik esély

Épp ültem a villamoson és nyomkodtam a telefonomat, amikor egyszer csak szembejött velem a meghökkentő hír: „Új utakra lép az Index”. El is fogott a kíváncsiság, aztán ahogy olvastam a donate-cikket, úgy lettem egyre gyanakvóbb…

Pont a napokban figyeltem fel rá, hogy az Index tulajdonosváltása óta a 24.hu minden nap írt valamilyen sejtelmes cikket olyan témában, hogy megmaradhat-e a legnagyobb online sajtóportál függetlensége.

Aztán arra gondoltam, hogy milyen érdekes, a 24.hu gyakran a második legnagyobb eléréssel rendelkező online sajtóoldal.

Utána eszembe jutott, hogy mindkét híroldal kb. ugyanazt a célközönséget igyekszik elérni (mondhatni, ugyanaz a piaci szegmensük).

Erre beugrott, hogy lehetséges, hogy a már megnevezett portálok magolvasói leginkább a „ki a legfüggetlenebb/objektívabb” mérce alapján mérlegelnek.

Rövidesen már azon gondolkoztam, hogy én hogyan is kampányolnék a függetlenségem bizonygatása mellett, és arra jutottam, hogy így, ahogy az Index. Ahogy felnéztem a cikkről, láttam meg a megosztás url címét: https://index.hu/szolgalati-kozlemeny/2018/10/01/tamogatas_kampany_index/.

Kampány. Elgondolkodtató.

Megosztás:

Share on facebook
Share on tumblr
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Friss hírek

Legfrissebb híreink

Egyéb kategória

Fókuszban a közösség – Udvar 2022

Udvar. Mindenkinek kicsit mást jelent. Az új tagoknak kalandot, a régieknek szép emlékeket. Ezekből az idei rendezvényen sem volt hiány. Vendéglátónk Sárközi István volt, régi barátunk, aki szokásához híven nagy szeretettel várt minket. Az Udvar a PROKON Egyesület szervezésében épülő csapatszellemet, jó társaságot és életre szóló élményeket hozott a résztvevők életébe.

Elolvasom >
Belföld

Lesz-e jobboldali ellenzéke a Fidesznek?

A választásokhoz közeledve beindult a kampányidőszak is, melyben a rengeteg kormánypárti és baloldali plakát mellett a választó már szembe találhatja magát a Mi Hazánk arcaival is. Bár a 2018 után alakult, jobboldalra sorolt párt támogatottsága a két előbbi politikai erőhöz képest alig mérhető, az országgyűlésbe való bejutás esetén mégis fajsúlyos szereppel bírhat.

Elolvasom >
Belföld

A hét nyertese és vesztese

A hét vesztesét a magyar baloldalról választottuk, az MSZP lett az. A hazai sajtó már tavaly is a szocialista képviselők „ledarálásával” volt tele, idén pedig

Elolvasom >