Az ALDE megbukott plakátkészítésből

Minden első évét elvégzett politológus (tehát egy évvel az érettségi után!) meg tudja állapítani, hogy mit rontottak el az ALDE-plakát magyar változatán.

  1. Aki ránéz egy plakátra, maximum 2-3 másodpercig nézi. (Ezért van szükség a kiemelésekre, ugyebár.)
  2. Leginkább kiemelve (legnagyobb betűvel, rikító színnel) a következő szöveg van: Európa egysége a tét!
  3. A második dolog, amire az ember ránéz, az a plakáton szereplők arca. Nos, ez Orbán Viktor arca. (Mellesleg egy szimpatikus, de semmiképpen nem fenyegető képpel.)
  4. Szóval 2-3 másodperc alatt, míg elsétálunk mellette és rápillantunk, ennyit észlelünk a plakátból:

OV-alde

Nos… Orbán Viktor is pont erre hívja fel a figyelmet…

kiemelt kép: mandiner.hu

Megosztás:

Share on facebook
Share on tumblr
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Friss hírek

Legfrissebb híreink

Egyéb kategória

Fókuszban a közösség – Udvar 2022

Udvar. Mindenkinek kicsit mást jelent. Az új tagoknak kalandot, a régieknek szép emlékeket. Ezekből az idei rendezvényen sem volt hiány. Vendéglátónk Sárközi István volt, régi barátunk, aki szokásához híven nagy szeretettel várt minket. Az Udvar a PROKON Egyesület szervezésében épülő csapatszellemet, jó társaságot és életre szóló élményeket hozott a résztvevők életébe.

Elolvasom >
Belföld

Lesz-e jobboldali ellenzéke a Fidesznek?

A választásokhoz közeledve beindult a kampányidőszak is, melyben a rengeteg kormánypárti és baloldali plakát mellett a választó már szembe találhatja magát a Mi Hazánk arcaival is. Bár a 2018 után alakult, jobboldalra sorolt párt támogatottsága a két előbbi politikai erőhöz képest alig mérhető, az országgyűlésbe való bejutás esetén mégis fajsúlyos szereppel bírhat.

Elolvasom >
Belföld

A hét nyertese és vesztese

A hét vesztesét a magyar baloldalról választottuk, az MSZP lett az. A hazai sajtó már tavaly is a szocialista képviselők „ledarálásával” volt tele, idén pedig

Elolvasom >