“Stoptáblát kell mutatni a genderőrületnek!”

LMBTQ genderaktivista mesét olvas gyerekeknek
Mint ismert, az Országgyűlés a november 30-i ülésén döntött a gyermekvédelmi népszavazás elrendeléséről, a referendumot pedig a köztársasági elnök fogja majd kiírni. Az LMBTQ-lobbi ugyan még nem ivódott be szervesen a magyar társadalomba, de térnyerése folyamatos, ezt próbálja majd korlátozni a népszavazással a kormány.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója a jogi elemző intézet sajtótájékoztatóján súlyos és veszedelmes ügynek nevezte a gyermekek “genderagymosását” – adta hírül az MTI. A szakértő kijelentette, hogy a genderelmélet terjedésének megállítására hatékony eszköz lehet a tavaszi gyermekvédelmi népszavazás.

“Egy olyan Európában élünk, ahol a magyar kormányt vádolják azzal, hogy a gyermekvédelmi törvénnyel összemosta a pedofíliát és a genderelméletet, miközben pont a genderideológia és a szivárványpropaganda kezdte el a gyermekek szexualizálását az LMBTQ-tartalmak népszerűsítése érdekében” – hangsúlyozta Szánthó a szervezet múlt heti eseményén.

Az igazgató szerint az életmódunk, értékeink folyamatos támadás alatt állnak ideológiai és intézményes oldalról egyaránt. Előbbire példaként a szórakoztató- és tudatipart, illetve a reklám- és marketingvilágot hozta fel, ami indirekt módon próbálja érzékenyíteni a nézőket. Intézményi oldalról pedig a – főleg nemzetközi – bíróságokon keresztül próbálja rombolni az Isten, haza, család hármasságot.

Parkányi Eszter elemző elmondta, hogy az Alapjogokért Központ már több éve foglalkozik a genderelmélet társadalmi és politikai hatásaival.  Emlékeztetett, hogy ők mutattak rá arra először, hogy az isztambuli egyezmény “a genderpropaganda trójai falova”. Hozzátette: több közvélemény kutatást is indítottak annak érdekében, hogy megtudják milyen a magyarok hozzáállása a társadalmi nemekhez. Korábbi eredmények szerint a válaszadók kétharmada értett egyet azzal az állítással, hogy “a nem velünk született tulajdonság”, és csak férfi és női nem létezik, a legfrissebb méréseik szerint az ő arányuk már közelít a háromnegyedhez.

Hazánkban sem újkeletű a genderlobbi

Emlékezetes, hogy már 2010 előtt, az MSZP-SZDSZ kormánykoalíció idején is történtek próbálkozások: Magyar Bálint oktatási miniszter az óvodákban az anya, apa helyett egyes szülő, kettes szülő elnevezést javasolt. Kezdeményezése azonban társadalmi támogatottság hiányában zátonyra futott.

A több mint tíz éve tartó konzervatív kormányzás ellenére hazánkban is egyre jobban lehet érezni a genderideológia befurakodását a hétköznapjainkba. A nyugati támogatású kereskedelmi csatornák döntő része teljes mellszélességgel áll ki az LMBTQ-közösség ügye és a gyermekek érzékenyítése mellett. Ennek okán történt, hogy a Magyar Nemzeti Médiaszövetség felszólította a pedofiltörvény ellen tiltakozó médiumokat, hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólagosan a szülők dolga, így fejezzék be a szereptévesztést, ugyanis ezért ezt a feladatot sem az állam, sem a média, és egyetlen civil érzékenyítő program sem végezheti el.

A fiatalok megszólításában fontos szerepet játszik az Amnesty International, a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány alá tartozó Háttér Társaság, valamint a Labrisz Leszbikus Egyesület. Utóbbi már 2001 óta tart szexuális kisebbségek iránt érzékenyítő képzéseket, valamint ők jelentették meg a nagy botrányt kavaró Meseország mindenkié! című könyvet is. 

Szánthó úgy véli, hogy az LMBTQ-lobbi és a genderelmélet gyermekek közötti térhódítására „megelőző csapás” lehet a gyermekvédelmi törvény és népszavazás, ugyanakkor példaként is szolgálhat más európai nemzeteknek a fellépésre.

Népszavazással a gyermekvédelemért

A gyermekvédelmi népszavazás szavazólapjain az alábbi kérdések fognak szerepelni:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Az ötödik kérdés, amit a kormány benyújtott, úgy szólt, hogy „Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek a nemátalakító kezelések?”

Ennek a szereplése a szavazólapon még bizonytalan, ugyanis a Kúria nem engedte át a jogi procedúrán. Emiatt a kormány az Alkotmánybírósághoz fordult, ők fogják meghozni a végleges döntést.

Kiemelt kép forrása: stream.org

Megosztás:

Share on facebook
Share on tumblr
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Friss hírek

Legfrissebb híreink

Egyéb kategória

Fókuszban a közösség – Udvar 2022

Udvar. Mindenkinek kicsit mást jelent. Az új tagoknak kalandot, a régieknek szép emlékeket. Ezekből az idei rendezvényen sem volt hiány. Vendéglátónk Sárközi István volt, régi barátunk, aki szokásához híven nagy szeretettel várt minket. Az Udvar a PROKON Egyesület szervezésében épülő csapatszellemet, jó társaságot és életre szóló élményeket hozott a résztvevők életébe.

Elolvasom >
Belföld

Lesz-e jobboldali ellenzéke a Fidesznek?

A választásokhoz közeledve beindult a kampányidőszak is, melyben a rengeteg kormánypárti és baloldali plakát mellett a választó már szembe találhatja magát a Mi Hazánk arcaival is. Bár a 2018 után alakult, jobboldalra sorolt párt támogatottsága a két előbbi politikai erőhöz képest alig mérhető, az országgyűlésbe való bejutás esetén mégis fajsúlyos szereppel bírhat.

Elolvasom >
Belföld

A hét nyertese és vesztese

A hét vesztesét a magyar baloldalról választottuk, az MSZP lett az. A hazai sajtó már tavaly is a szocialista képviselők „ledarálásával” volt tele, idén pedig

Elolvasom >