Újabb szerzőkkel bővül a metszet.info csapata!

A metszet.info egy politológus hallgatók által írt, a PROKON Egyesület üzemeltetésében működő weblap, melynek célja az újdonsült, vagy az épp egyetemi éveit töltő politológus hallgatók szárnypróbálgatásainak teret adni.

A szerzők köre a mai napon újabb négy fővel bővül, ugyanis a PROKON publikálási lehetőséget kíván biztosítani a KoMPoT – Kolozsvári Politológus Hallgatók Társaságának  új együttműködésük keretében.

A Kolozsváron tanuló fiatal politológus hallgatók, akik vállalták, hogy részt vesznek a metszet.info szerkesztésében név szerint: Ádám Rebeka Nóra, Molnár-Fekete Vivien, Barabás Cs. István és Kedves Szilamér lesznek.

Az első írás pedig még a mai napon érkezik, kövessék figyelemmel oldalunkat továbbra is!

Megosztás:

Share on facebook
Share on tumblr
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Friss hírek

Legfrissebb híreink

Egyéb kategória

Fókuszban a közösség – Udvar 2022

Udvar. Mindenkinek kicsit mást jelent. Az új tagoknak kalandot, a régieknek szép emlékeket. Ezekből az idei rendezvényen sem volt hiány. Vendéglátónk Sárközi István volt, régi barátunk, aki szokásához híven nagy szeretettel várt minket. Az Udvar a PROKON Egyesület szervezésében épülő csapatszellemet, jó társaságot és életre szóló élményeket hozott a résztvevők életébe.

Elolvasom >
Belföld

Lesz-e jobboldali ellenzéke a Fidesznek?

A választásokhoz közeledve beindult a kampányidőszak is, melyben a rengeteg kormánypárti és baloldali plakát mellett a választó már szembe találhatja magát a Mi Hazánk arcaival is. Bár a 2018 után alakult, jobboldalra sorolt párt támogatottsága a két előbbi politikai erőhöz képest alig mérhető, az országgyűlésbe való bejutás esetén mégis fajsúlyos szereppel bírhat.

Elolvasom >
Belföld

A hét nyertese és vesztese

A hét vesztesét a magyar baloldalról választottuk, az MSZP lett az. A hazai sajtó már tavaly is a szocialista képviselők „ledarálásával” volt tele, idén pedig

Elolvasom >