Üzenetek az értünk harcolóknak

A PROKON Egyesület két héttel ezelőtt arra vállalkozott, hogy összegyűjti az egészségügyi dolgozóknak írt köszönőleveleket. Az alábbiakban változatlanul közöljük a kórházakba kipostázott levél tartalmát.

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Tisztelt Hőseink!

A PROKON Egyesület tagjai fontosnak tartották, hogy leróják tiszteletüket azoknak a hősöknek, akik minden nap azért küzdenek, hogy megbirkózzunk a koronavírussal. Alábbi levelünkben ezt a köszönetet igyekszünk átadni.

Bár Egyesületünk korlátozott eléréssel rendelkezik, de mégis szerettünk volna összegyűjteni közvetlen környezetünkből a köszönetnyilvánításokat, ezért múlt héten felhívást intéztünk. A következő oldalakon megtalálják azokat a köszönőüzeneteket, amelyek beérkeztek hozzánk. Habár csak szavakban tudjuk Önöket támogatni, mégis reméljük, hogy ez a pár kedves gondolat is erőt adhat a küzdelemhez.

Köszönjük, hogy értünk harcolnak!

Tisztelettel,

PROKON Egyesület

Mélyen tisztelt Honfitársaim!

Mindig is csodáltam azokat, akik önként vállalják ezt a hivatást, amely egyik legnemesebb a sok közül. Az Övék az a hivatás, ahol talán a leginkább szemük előtt tartanak egy rendkívül fontos erkölcsi parancsot: “Szeresd felebarátodat, mint saját magadat.” (Mt 22.39)

Az év minden napján, s nem csak ezekben a kegyetlen időkben kellene megköszönni áldozatos munkájukat, melynek homlokterében az élet védelme helyezkedik el, a felebaráti szeretet pedig mozgatórugója. Biztos vagyok benne, hogy jó kezekben vagyunk.

Kitartást, jó egészséget, végtelen hitet kívánok nekik a meneteléshez! Köszönjük!

Büszke vagyok rátok! Köszönöm!
Egy problémákkal teli világban ti vagytok a megoldás. Köszönjük nektek, hogy vagytok!
Sok erőt, kitartást, s vigyázzanak ránk! 🙏🏻
Kedves nem is annyira hétköznapi Hőseink!

Engedjétek meg, hogy felhívjam a figyelmeteket egy nagy igazságra, melyet Micimackó tanított nekünk: “Bátrabb vagy, mint hiszed, erősebb, mint sejted, és okosabb, mint véled.”

Köszönjük, hogy vagytok nekünk! 🙂

Mindannyian hősök vagytok!
Az egész ország csak hálával tartozhat nektek!
Emlékezz, nem minden problémához tartozik megoldás, viszont minden tragédiához van irgalom. – Pilinszky János után szabadon
Én és a családom itthon vagyunk, nem megyünk sehova. Rendkívül hálásak vagyunk a munkátokért! Azt hiszem az egész nemzet büszke Rátok!
Csak két szó: Hősök vagytok!
Nagyon hálás vagyok Nektek azért a sok áldozatért – időért és energiáért -, amit értünk hoztok! Felbecsülhetetlen a munkátok ezekben a napokban (is)! (De veszélyhelyzet nélkül is nagyon tisztelem, amit tesztek.) Köszönjük Nektek! Isten őrizzen Benneteket, kitartást és sok erőt kívánok!
Azt üzenem, hogy elképzelni sem tudják, hogy mennyire hálásak vagyunk a munkájukért, hogy mindent megtesznek a betegekért, ami tőlük telik, hogy akik bekerülnek a kórházba, biztonságos kezek között tudhatják magukat, akkor is, ha az egész világon csak zűrzavar és félelem uralkodik. Köszönjük és kitartást!
A hétköznapi hősök köztünk járnak, és ti vagytok azok 💪
Csodás emberek vagytok! Köszönjük, amit értünk tesztek!
Hálás köszönet hogy hősiesen helytálltok! Tartsatok ki! 🙏🙏🙏🙏
Kedves Orvosok, Ápolók, Nővérek, Katonák, Tűzoltók, Rendőrök, Mentők, Eladók és Mindenki, akik ebben a kritikus helyzetben is szolgálatban vagytok és értünk dolgoztok! Nektek üzenem, hogy nem lehetünk elég hálásak az áldozatos munkátokért, a kitartásotokért, az erőn felüli teljesítményetekért és fáradozásotokért, hogy itt vagytok nekünk, amikor a legnagyobb a szükség. Egytől egyig nagyszerű emberek vagytok, a mi mindennapjaink hősei. Hálás köszönet nektek mindenért!
Köszönjük, köszönjük, köszönjük. A Jóisten vigyázzon rájuk. Adjon erőt, egészséget, kitartást.
❤️Köszönjük! ❤️ Isten óvjon mindenkit! ❤️
Kedves Orvosok, Ápolók, és Mindenki, aki nem lehet otthon ebben a nehéz időszakban, mert értünk, magyarokért kell harcolnia! Köszönjük a sok erőfeszítést és fáradságos munkát! Köszönjük, hogy köztünk vagytok és reményt adtok nekünk! Kitartást! Mi itthonról küldjük az erőt!

#egybizakodoegyetemista #legyozzukavirust

Köszönjük a fáradságos munkát! Jó tett helyében jót várj! Isten áldja meg önöket erőben és egészségben, a családjaik körében!
Szerintem Isten azért teremtette az egészségügyet, hogy itt a földön  az orvosok, az ápolók, az egészségügyi dolgozók, mint a szárny nélküli angyalok vigyázzanak ránk! Köszönjük, hogy vagytok nekünk!
Köszönjük!
Magyarország hősei. Köszönjük a segítséget! Az erő legyen veletek!
A hétköznapok hősei vagytok valóban, akik fáradhatatlanul azért dolgoznak nap mint nap, hogy ez az infúzióra kötött ország valamennyire működjön és életben maradjon. Hálás nektek az ország és annak népe. Nem tudom ezt jóban kifejezni, szóval csak annyit mondok, hogy KÖSZÖNJÜK!
Az Úr Jézus Krisztus áldjon meg benneteket, vigyázzon rátok, adjon erőt, szeretetet és bölcsességet napjaitokhoz! 🙏
Sziasztok Magyar Nemzet Őrangyalai!

Miközben itthon ülök és home officeban dolgozom, megfogalmazódott pár gondolat bennem, melyeket át szeretnék adni nektek ebben az ember próbáló időben. Ti, kik családjuktól távol vagytok, kik saját időtöket, testeteket áldozzátok fel a közös jóért, kik elmétek sziklaszilárdságáról és stabilitásáról tesztek példát, hidegvérrel néztek szembe a pusztító rosszal, olykor  összeomolva, majd felállva és tovább taposva ezt a perzselő tűzzel kikövezett utat, jusson eszetekbe az, hogy az élet ciklusosan működik, és minden rossz után egy jó dolog történik. Lássátok lelki szemeitek előtt, hogy amiért most küzdetek, annak eredménye akkor fog megnyilvánulni, amikor végigsétálok a tűzön, ami általatok kialszik, és visszanézve látjátok majd, nyomaként ottmaradó hamut és az abból burjánzó zöld természetet. Ez a természet jelenlegi munkátok gyümölcse lesz, melyért együtt küzdöttetek, egyesítve erőiteket. Egyedül a Ti dicső munkátok érdeme lesz az, hogy több száz és több ezer ember mehet haza családjához boldogan, tovább élve mindennapjaikat, kiélvezve mindazon lelki boldogságot, melyért megéri embernek lenni. Ebben a harcban Ti vagytok azok, akik az élen álltok és ez a legeslegnehezebb feladat. Mi imádkozunk értetek, mert Ti vagytok azok a gyémántok, akik ebben a helyzetben még a sötétségből is fényt tudtok tükrözni felénk.

Arra buzdítanálak benneteket, hogy tegyétek félre az esetleges egymás közti vitákat, bocsássatok meg egymásnak, és küzdjetek a közös jóért, mert tényleg Ti vagytok azok a HŐSÖK, akikre számíthatunk! Szárnyaitok alá veszitek azon elesetteket, kiknek ellátásra van szüksége, és gyógyítjátok őket. Ez a legnemesebb feladat ezen a világon.

Nagyon vigyázzatok egymásra, és magatokra! Ügyeljetek egymás és magatok egészségére. Ebben a viharban figyeljetek arra, hogy saját testeteket és lelketeket erősen tudjátok tartani!

Minden tiszteletem a tiétek!

Zárásul egy Hérakleitosz idézettel szeretnék üzenni: “A betegség után lesz édes az egészség, a baj után a jó, az éhség után a jóllakottság, az erőfeszítés után a pihenés.”

Fac hodie, fugit haec non reditura dies.

R.Á.

Köszönjünk, hogy harcoltok értünk, soha nem fogjuk elfelejteni!
Több fizetést nekik, és ez a járvány után legalább egy hét pihit 🙂
Theodore Roosevelt mondta: “Tedd, amit tudsz, ott, ahol vagy, azzal, amid van, és a többivel ne törődj!” Tudjuk, hogy ti megtesztek minden tőletek telhetőt. Ha néha reménytelennek is tűnhet a harc, kívánom, hogy az Isten adjon nektek erőt, mert titeket Ő adott nekünk.

Kitartást, egy nemzet számít rátok!

Kitartás! Kitartás! Kitartás! Pozitív gondolatok és kitartás 💪 az erő veletek van 💪
Köszönjük a munkájukat!
Minden elismerésem, erőt, kitartást kivànok nekik!
Azt üzenem hőseinknek, hogy mindamellett, hogy értünk, az emberekért harcoltok, magatokra is ugyanúgy vigyázzatok, mint minden egyes embertársatokra… Hősiességetek mindenkori érték, amit nem szabad elodázni, ezért arra kérlek benneteket, hogy tetteiteket a legnagyobb óvatossággal lépjétek meg!

Nehéz idők járnak a magyarokra. Bár a karantént sokan betartják, a COVID-19 erői kiűzték a terekről és végigüldözték őket az egész galaxison hazáig. A rettegett birodalmi korona flotta elől menekülve a szabadságért küzdők csapata, Győrffy Pál vezetésével új titkos bázist létesített és kézmosásra sarkallja a magyarokat.

Segítsenek nekünk, egészségügyi dolgozók! Önök az egyetlen esélyünk! Köszönjük!

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Soha nem tudjuk meghálálni. Csak megköszönni. Minden egyes nap. Köszönjük, amit értünk tesznek!
Kitartást, jó egészséget mindenkinek, aki minden nap teszi a dolgát. Ők hősök!
Kitartást! Lehet, hogy sok van még hátra, de egyszer véget ér. Köszönjük!
Kedves Testvéreink!

Jól tudjuk nehéz a harcotok ebben az időben, azt is tudjuk, hogy megteszitek, mert meg kell tennetek a koronavírus elleni harcot. Nem a politikusaink, hanem Ti fogjátok megmenteni ennek a nemzetnek a veszélyeztetettjeit, ebben a különös helyzetben!

Isten áldjon Titeket!

Köszönjük munkátokat.
Köszönjük munkátokat, ti is vigyázzatok magatokra.
Szeretnék köszönetet mondani önzetlen munkàjukért! Önök minden maguktól telhetőt megtesznek értünk! Kitartást kívánok maguknak! Reméljük mihamarabb véget ér, és önök is újra együtt lehetnek családjaikkal! ❤️
Szeretném, ha kitartanának ebben az erőpróbában. Vigyázzanak magukra, mert májusban is, ès karácsony felè is szüksègünk lesz magukra.
Köszönjük, hogy vigyáztok ránk ezekben a nehéz időkben is! ❤️🙏
A Mindenható Isten áldja, óvja Őket!
Köszönöm az önfeláldozó munkájukat és sok-sok kitartást a jövőben. Veletek vagyunk, csodálunk titeket.
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!! Az önfeláldozó, emberfeletti munkát, hogy harcoltok értünk, hogy ma is felkeltetek, hogy valakinek segítsetek, hogy nem adjátok fel! Mindez biztosan rendkívül megterhelő, de higgyétek el, nem hiábavaló, és meglesz a jutalma! Hősök vagytok! A Mindenható keze legyen rajtatok, és őrizzen Titeket! Imádkozunk értetek minden nap! Nem vagytok egyedül! Tartsatok ki! Mellettetek állunk, és hálásak vagyunk! Stay strong!
Nagy tisztelet és köszönet mindazoknak, akik a családjuktól távol küzdenek az egészségünkért és a hazánkért.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok minden orvosnak, ápolónak, mentősnek, nővérnek és minden más egészségügyi dolgozónak! Most rajtatok a világ szeme, hajrá!
Köszönjük az áldozatos munkájukat. Nagyon vigyázzanak magukra, mert mindenkit haza várnak. Kitartást mindenkinek!
Kedves dolgozó Hősök!

Minden tiszteletem a Tiétek, hogy éjjel-nappal értünk dolgoztok, hogy próbáltok rajtunk segíteni annak ellenére, hogy nem mindig áll rendelkezésetekre pénz, eszköz, ember létszám és még sorolhatnám. Kemény munka a Tiétek, amibe mi, átlagemberek bele sem látunk, csak elképzelni tudjuk, hogy hogyan zajlik nálatok egy átlagos munkanap. Ugyanis Ti nemcsak a jelenleg fennálló veszélyhelyzetben vagytok készenlétben, hanem MINDIG.

Köszönöm, hogy vagytok és, hogy értünk vagytok! Sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

Köszönjük, hogy nap mint nap mindent megtesznek azért, hogy nekünk jó legyen!!! (koronavírustól függetlenül, az év minden egyes napján) ❤️
Egy ország veletek!
Köszönjük a munkátokat. Hősök vagytok minden nap! 🙂
Köszönettel és hálával tartozunk minden orvosnak, nővérnek, ápolónak és egészségügyi dolgozónak, aki éjt nappallá téve végzi munkáját azért, hogy megvédje és meggyógyítsa minden honfitársunkat, családtagunkat és bárkit, aki rászorul, ameddig csak ereje engedi és a legtöbbször még jóval azon túl is. Az egész ország hálával, köszönettel és tisztelettel tartozik. Köszönjük Önöknek az áldozatos munkát!
Csak ennyi: köszönet, hogy vigyáztok ránk!!! De vigyázzatok magatokra is!!!
Tisztelt Orvosok, Ápolók, Mentősök, frontvonalban harcoló Honfitársaink!

Frissen diplomázott fiatalként szeretném kifejezni a hálámat azért az áldozatos munkáért, amit ebben a rendkívüli helyzetben tesznek! Az utóbbi napokban sokan egy egészen új koordináta-rendszerben szemléljük a körülöttünk zajló eseményeket és ez a koordináta-rendszer sok mindennek szabott új értéket. Ma egy olyan világban élünk, amikor a társadalmi presztízst sokan tévesen a megszerzett diplomában látják, az azok mögött, illetve majd a későbbiekben azáltal nyújtható tettek helyett. Most rengeteg fiatal társammal otthonról, vagy a munkahelyünkre még bejárva dolgozunk, egyáltalán nem azzal az intenzitással, mint korábban, felhívjuk telefonon a nagyszüleinket vagy munkájukat vesztett, esetleg egyedül élő ismerőseinket, barátainkat, szeretetszolgálatoknak utalunk pénzt segítségnyújtásra, néhányan imádkozunk is, és igyekszünk hasznosak maradni. Igen, ez a helyzet, életerős, tehetséges, ambiciózus fiatalok ezrei – egyetemisták vagy végzettek – tesszük azt, amit jelen helyzetben tehetünk, otthon vagyunk és maradunk, lecsökkentjük találkozásaink számát, Netflixet nézünk, Instagramra feltöltött mémeken éljük át a helyzet adta kollektív irónia ízét. Nem így képzeltem egyetem utáni éveim néha már monotonná váló napjait. Ha elolvasom, mi történik Olaszországban vagy Spanyolországban, és mire van esély még számos országban, akkor a helyzet tényleg drámai. De van benne jó is, például az, hogy talán többen rájövünk arra, hogy az ember értéke nem abban a papírban van, amivel majd belvárosi kávézókból matcha lattet szürcsölgetve éljük Instagram-kompatibilis életünket. Körülbelül egy hónapja vettem át a diplomámat és most azt érzem, a jelen helyzetben semmi különösebb hasznot nem nyújt a dolgok alakítására, semmivel nem lettem hasznosabb annál a több ezer fiatal társamnál, akikkel együtt töltjük otthonmaradós napjainkat, hogy amivel tudunk, mi is hozzájáruljunk a közös sikerhez. A legtöbbet most Önök teszik, helyettünk, értünk, az egész országért. Önöknek a legjobb egészséget, kitartást és erőt kívánunk, mi pedig maradunk #otthon.

Isten áldja meg Önöket gazdagon!

Sok kitartást és nagy köszönet nekik az önfeláldozó munkájukért.
Kitartást, erőt és egészséget kívánunk Nektek! Köszönjük, hogy velünk vagytok, és értünk éltek!
Köszönjük és kitartást!!! 🙂
Imádkozunk értetek is, a családotokért, szeretteitekért, a világért. Pár gondolat, ha elfogy az erőtök:

-Elmúlik, vége lesz.

-Fordítsd tekinteted mindig a nap felé.

-Minden könnycsepp egy ima.

Minden orvosnak, gyógyszerésznek, bolti eladónak, vagy kasszásnak hálával tartozunk, amiért nem engedik, hogy megálljon az élet és minden nap azon vannak, hogy mi is túléljük, és ne szenvedjünk semmiben sem hiányt. Ezentúl köszönjük mindenkinek, aki megértette a helyzet súlyosságát és valamilyen szinten hozzájárul a betegség terjedésének csökkentéséhez, vagy a gyógyulás felgyorsításához! Hatalmas nagy köszönet nekik!
Kitartást és jó egészséget kívánok!!! Köszönjük szépen a munkájukat!
Köszönjük kitartó munkátokat ezekben a nehéz időkben.
Egy háborúban mindig a legbátrabbak, leghősiesebbek harcolnak a “frontvonalon”! Most egy láthatatlan, alattomos ellenség ellen harcoltok nap mint nap. És bár hosszú lesz ez a “háború”, én TUDOM, hogy TI fogtok nyerni!!! Erőt, egészséget és türelmet kívánok hozzá! EZER HÁLA ÉS KÖSZÖNET NEKTEK! A jó ISTEN és az ANGYALOK vigyázzanak rátok!
Hálás szívvel köszönöm szépen mindannyiuk munkáját, Isten segítsen benneteket 🙏😇💓
Ti vagytok a mi hőseink! Sok erőt és kitartást kívánok!
Sok erőt és kitartást kívánok!
Köszönjük, hogy minden nap segítenek, itt vannak velünk!
Az igazi hősök nem palástot hordanak, vagy az égen repülnek, hanem fehér köpenyt és maszkot hordanak, kórházi ágyak közt szlalomozva. Tiszteletem és támogatásom szeretném küldeni ezzel az üzenettel, és remélem, hogy nem kell személyesen is találkoznom a hősökkel.
Aki megment egy életet, egy egész világot ment meg. Isten óvjon benneteket!
Nagyon szépen köszönök mindegy egyes értünk elhullajtott verítéket és könnyet. Nem fog mindig sikerülni győzni, de hozzátok, ha eljön az idő, bátorsággal fogok menni. Mert tudom, hogy nagyon felkészültek vagytok, és mindent megtesztek a gyógyulásunkért! Sok sikert! És örök hálám, ti fehér köpenyes szuperhősök.
Nagy hálával tartozunk nekik, hiszen egészségüket nem féltve harcolnak a vírussal. Lehetőség szerint segítsük a munkájukat, akár azzal, hogy oda figyelünk egymásra, illetve saját magunkra, családunkra.
Köszönjük!
Kitartást! Ti vagytok a legerősebbek és a legjobbak! ❤️
Őszintén köszönök nektek mindent!
Köszönjük, hogy minden reggel harcba indulnak értünk. Amíg mi az otthonunkban próbáljuk átvészelni ezt a nehéz időszakot, addig önök erre gondolni sem mernek és minden nap a saját biztonságuk árán azon dolgoznak, hogy aki nem tudta elkerülni ezt a poklot, megmentsék, és visszaadják az egészségét. Rengeteg posztot olvashattunk mindenhol a helyzettel kapcsolatban, de egy olyan posztot sem, ahol önök panaszkodnának, pedig megérdemlik, hogy tudja mindenki min mennek most keresztül, és megkapják a megérdemelt tiszteletet és megbecsülést. Köszönünk minden egyes percet, amit azzal töltenek, hogy másokon segítenek, és kívánom, hogy egészségesen kerüljenek ki a harcból, és sok boldog pillanatot éljenek meg még a családjuk körében. Itt az ideje észrevenni, hogy mennyit ér az önök munkája, és nem csak most, hanem minden egyes nap a vírus előtt, és majd után is.
Eszméletlenek vagytok, köszönjük a munkátokat! Az igazi hősök ti vagytok! <3
Ti vagytok az ország hősei! Köszönet mindenki nevében 🙂
Imádkozunk értetek.
Ezúton szeretném hálás köszönetem nyilvánítani mindazon egészségügyben dolgozók felé, akik ebben a nehéz időszakban, fáradtságot és félelmet nem ismerve, napról napra helytállnak mindannyiunk érdekében. Munkájukkal, összefogásukkal számos gondterhes pillanatot tesznek elviselhetővé. Köszönet illeti az egészségügy valamennyi dolgozóját a hetek óta folyó kitartó és áldozatos munkájáért. Köszönet mindazoknak, akik bármely formában, önzetlenül hozzájárulnak a sikeres holnaphoz! Őszinte tisztelettel és kitartó jókívánsággal köszönöm mindannyiótoknak!

Tisztelettel: Kiss Szabolcs

A PROKON-Budapest nevében szeretnénk kifejezni hálánkat Önöknek, orvosoknak, ápolóknak, nővéreknek, mentősöknek és minden egészségügyi dolgozónak, aki saját magát, családját, idejét, energiáját nem kímélve végzi hivatását és tesz eleget esküjének.

Önök a mindennapokban is hősök. De a jelen helyzetben még ennél is nagyobb erőfeszítésre van szükség, amelyet egy egész ország, egy egész nemzet, sőt az egész világ érdekében tesznek nap mint nap.

A PROKON – Budapest minden tagja betartja az Önök által is kért előírásokat, így igyekezve könnyebbé tenni az Önök könnyűnek semmi esetre sem mondható munkáját. Mi úgy segítünk, hogy itthon maradunk, Önök viszont életeket mentenek óráról órára és percről perce.

Köszönjük áldozatos munkájukat!

Hatalmas köszönettel tartozunk minden egyes egészségügyi dolgozónak, akik nap mint nap maguk elé helyezik az ország sorsát ebben a nehéz időszakban. Az ő kemény munkásságuk nélkül a lét stabilitása romokban lenne, ezért főként most, de a múltbeli és a jövőbeli odaadásukért köszönetünket szeretnénk kifejezni a PROKON-Szeged nevében!
A PROKON-Miskolc nevében szeretnénk megköszönni az egészségügyi és rendvédelmi, valamint a kormányzati szerveknek az odaadó, önzetlen, és kitartó munkát, amellyel Magyarországot, és a magyar lakosságot védik az új típusú koronavírussal szemben! Köszönjük a fáradhatatlan helytállást és segítséget! Az Önök kitartása az, ami miatt bizonyosak vagyunk, hogy a vírust le fogjuk győzni! Köszönjük! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok! Vigyázzunk egymásra!

 

Megosztás:

Share on facebook
Share on tumblr
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Friss hírek

Legfrissebb híreink

Hírek
Belföld

Újraindítási gondolatok, tárgyalások, tőzsde, oltás, sport – Ezek történtek a héten

Húsvét után meglehet a két és félmillió beoltott és elkezdődhet az újraindítás. Orbán Viktor lengyel és olasz szövetségeseivel tárgyalt Budapesten. Gyurcsány Ferenc is megkapta az oltás . Már a járvány előtti szinteken a magyar tőzsde, közel a történelmi csúcs. Áder János ünnepi beszédében az ellenzéket bírálta. Sima magyar siker Andorrában. Erdő Péter bíboros szerint az egy éve tartó járvány mindenkit kimerít.

Elolvasom >
Belföld

Román és ukrán szemétben fuldoklik a Tisza

Veszélyben a Tisza élővilága. Ukrajnából és Romániából már lassan két évtizede minden áradással szeméthegyek úsznak át hazánkba. A magyar szakemberek minden erejüket bevetve dolgoznak azon, hogy megakadályozzák a katasztrófát, azonban a román és ukrán hatóságok részéről csak felületi megoldásokat tapasztalhatunk.

Elolvasom >
Belföld

Közös munka Európa reneszánszáért

Egy új, uniós, jobboldali összefogásról tárgyalt csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök, Matteo Salvini, az olasz Liga vezetője és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő. A három politikus a találkozón a járvány utáni Európai Unió újraindításáról és az európai identitás újragondolásáról is egyeztettek.

Elolvasom >